Törőcsik Mari jól érzi magát, de még nagyon gyenge

Törőcsik Mari
Vágólapra másolva!
Törőcsik Mari újra velemi otthonában pihenhet, csak egy éjszakát kellett kórházban töltenie. A színésznő azt mondta, hogy jól érzi magát, bár barátja, Jordán Tamás szerint még mindig elég gyenge.
Vágólapra másolva!

Korábban megírtuk, hogy Törőcsik Mari ismét kórházba került, de szerencsére nem romlott az állapota, csak rutinellenőrzéseken vett részt. Most kiderült, hogy a színésznő rövid kórházi tartózkodása után ismét otthonában erősödik. „Itthon vagyok már Velemen. Köszönöm szépen az érdeklődést, jól érzem magam” – mondta a Lokálnak. A színésznőt a kórházban meglátogatta jó barátja, Jordán Tamás, aki a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója. „Hétfőn bementem Marihoz a kórházba, és nagyon örült nekem.

Egy éjszakát töltött bent, kedden már jött is haza” – mondta szintén a Lokálnak.

Törőcsik Mari jobban érzi magát, de fizikailag még nagyon gyenge Forrás: Nemzeti Színház

Azt is hozzátette, hogy bár a színésznő jobban érzi magát, fizikailag még nagyon gyenge. „Rendszeresen látogatom őt Velemen. Mindig boldog, ha meglát, és jókat beszélgetünk.

Törőcsik Marit januárban egyéves kezelés után hazaengedték a szombathelyi Markusovszky Kórház belgyógyászati osztályáról.

Folyamatosan tervezi a visszatérést.

„Pihennem kell, erősödnöm. Jobban kell lennem, mert úgy számolok, hogy ősz elején talán már el tudok menni Budapestre” – mondta még a nyáron.