Először szólalt meg Demi Lovato anyja a túladagolásról

Demi Lovato
Vágólapra másolva!
Demi Lovato anyja az énekesnő asszisztensétől tudta meg a szörnyű hírt, utána rögtön a kórházba sietett. Dianna de la Garza először szólalt meg lánya kábítószer-túladagolásáról.
Vágólapra másolva!

Először nyilatkozott Demi Lovato anyja, Dianna de la Garza az énekesnő kábtószer-túladagolásáról. Korábban megírtuk, hogy Demi Lovatót nyár közepén vitték kórházba, miután barátai eszméletlenül találtak rá otthonában egy buli után. Azóta elvonóra került, igyekszik végleg megszabadulni a függőségeitől. Anyja azt mondta, még mindig összezavarodik egy kicsit, amikor vissza kell emlékeznie arra a bizonyos reggelre, amikor megtudta, lánya eszméletlenül fekszik a sürgősségin a drogok miatt. Arra lett figyelmes, hogy

folyamatosan érkeznek az aggódó üzenetek, ő pedig azt sem tudta, miről van szó.

Az SMS-ekben pedig szinte kivétel nélkül az állt, hogy „hallottam, mi történt, nagyon sajnálom, imádkozom Demiért”, de volt, aki azt írta: „most láttam a hírekben, kérlek mondd, hogy nem igaz”.

Demi Lovato már jó irányba halad Forrás: Instagram

„Azt sem tudtam, mit keressek. Elhatároztam, hogy felmegyek a TMZ oldalára és a Twitterre is, hogy megtudjam, mi történt. De mielőtt megtehettem volna, hívott Demi asszisztense, Kelsey” – mondta Lovato anyja a Newsmax TV-nek adott interjúban.

Dianna de la Garza lánya asszisztensétől tudta meg a szörnyű hírt, mire azonnal a kórházba sietett.

„Kiugrottam az autóból és már rohantam is a sürgősségire, hogy mellette lehessek. Nem nézett ki jól, egyáltalán nem. Kifejezetten rosszul festett. Annyit mondtam neki: Demi! Itt vagyok, szeretlek. Abban a pillanatban, amikor kimondta, hogy ő is szeret, tudtam, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy egy percre is elbizonytalanodjak abban, hogy minden rendbe fog jönni”.

Dianna de la Garza azt is hozzátette, hogy

Demi Lovato most jó irányba halad.

„Boldog. Egészséges. Dolgozik a józanságon, megkap minden segítséget, amire csak szüksége van” – mondta Lovato anyja.