Majka így keresett milliókat egy hét alatt

Majka énekel énekes FOTÓ ÁLTALÁNOS koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY
Velence, 2015. július 17. Majka (Majoros Péter) lép fel a 40. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2015. július 17-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Majka nemrég fellépett a Budapest Parkban, és olyan sikeres volt a koncert, hogy szeptemberben visszatérnek Curtisszel. Már most alig van jegy az őszi koncertre, és még egy adalék: Majkáék megdöntötték saját eladási rekordjukat ezzel a koncerttel.
Vágólapra másolva!

Majka manapság az egyik legkeresettebb előadó, ezt pedig az bizonyítja, hogy szeptemberi koncertjére már most majdnem az összes jegy elkelt. Majka és Curtis szeptember 22-én a Budapest Parkban lépnek fel, többek között azért, mert nagyon jól sikerült a közelmúltban ugyanott rendezett koncertjük. Külön örülhettek annak, hogy eladási rekordot döntöttek. Az őszi bulira

másfél hét alatt 20 millió forint jött be nekik a jegyeladásokból

- írta a Ripost. A szórakozóhely legdrágább helyszínét, a félmillió forintos tetőboxot is kibérelte már egy harmincfős társaság.

Majka korábban negyedóra alatt két és fél millió forintot keresett jegyeladással Forrás: MTI/Kovács Tamás

Nem ez az első alkalom, hogy Majka fellépésére gyorsan fogynak a jegyek: néhány héttel ezelőtti koncertjére a legolcsóbb jegyek tizenöt perc alatt keltek el, akkor negyedóra alatt 2,5 milliót keresett. Azt azért senki ne gondolja, hogy ez a tiszta haszon, hiszen rengeteg költsége van egy fellépésnek.