Meglepődik, ha megtudja, kivel volt Madonna legjobb randija

Michael Jackson Madonna Oscar
Madonna és Michael Jackson az 1991-es Oscar-díjátadón
Vágólapra másolva!
1991-ben Madonna megnyerte a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat a Sooner or Later című számáért. Most árulta el, hogy élete legjobb randipartnere volt az akkori kísérője.
Vágólapra másolva!

Madonna most, az Oscar-díjátadó kapcsán állt elő az érdekes információval élete legjobb randevújáról. A Twitterre most feltöltött egy képe alá írt szöveg alapján kiderült, hogy

a legjobb randija Michael Jacksonnal volt

1991-ben, amikor együtt mentek az Oscar-díjátadóra. Madonna abban az évben a legjobb dal eredeti dal kategóriájában megkapta a Oscart a Dick Tracy című filmhez készített, Sooner or Later című számáért.

Az NME azt írta, hogy Madonna egy interjúban mesélt arról, hogy miért Jackson volt a kísérője. „Michael Jackson megkérdezte, hogy kivel megyek. Ránéztem, és azt mondtam, nem tudom. Akarsz jönni? Erre ő: igen, az nagyszerű lenne. Végül haza is vitt. Akarjátok tudni, mi történt utána? Azt nem árulom el.” Akárhogy végződött az este,

Madonna 27 év elteltével is élete legjobb randijaként emlegeti.

James Corden Carpool Karaoke című műsorában később annyit azért elárult, hogy egy csók elcsattant. Madonna Instagram-oldalán közzétett két akkori és két mostani képet is.

Best DateEver!! #oscars #epic #fun

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Madonna a 2018-as Oscar-díjátadón.

And then. We ................... #oscars 2018 . @moschino

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,