Craig David is jön az idei Balaton Soundra

Craig David
Craig David performs on the Pyramid Stage at the Glastonbury Festival of Music and Performing Arts on Worthy Farm near the village of Pilton in Somerset, south-west England on June 24, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF
Vágólapra másolva!
Újabb sztársort hoztak nyilvánosságra a Balaton Sound szervezői. A vízparti fesztiválon fellép többek között Craig David is, valamint tavaly után újra jön az Axwell Λ Ingrosso DJ-páros. 
Vágólapra másolva!

Új neveket jelentettek be a Balaton Sound szervezői a 2018-as fesztiválra. Ezek szerint a tavalyi évhez hasonlóan idén is fellép az ismert DJ-páros, Axwell Λ Ingrosso, valamint sokak örömére

visszatér a huszonéves svéd DJ, Alesso

és a svéd kollégája, a house-nagymester Oliver Heldens is.

Craig David a legmenőbb R&B/hip-hop/house zenéket hozza el TS5 nevű sorozatával, rajta kívül fellép még az Egyesült Királyság egyik legcsodálatosabb hangú ifjú énekes-dalszerzője, Ella Eyre, ahogy a francia legenda Martin Solveig is.

Izraelből érkezik a Vini Vici, az EDM-dance vonalat erősíti Carnage, a house-fanok pedig a Disciplines fellépésének örülhetnek. A hip-hopos, R&B-s világból érkezik a rapper Princess Nokia, jön a cloud rap huszonéves tehetsége, Night Lovell, de a frissen befutott NGHTMRE-t is láthatja a Balaton Sound közönsége.