Christina Aguilera meztelen képpel sokkolt

Christina Aguilera Xtinagaléria
Christina Aguilerát 2014-ben barátja, Matthew Rutler eljegyezte, majd az énekesnő bejelentette, hogy újra várandós, nyáron pedig megszületett kislánya, Summer Rain Rutler. 2015-ben elnyerte a 6. Grammy-díját a Legjobb Pop Duo kategóriában. A kép 2015-ben készült New Yorkban
Vágólapra másolva!
Christina Aguilera utoljára tavaly nyáron töltött fel magáról pikáns képeket az Instagramra, de azokat a fotókat nem sokkal később törölte. Most meztelen képet posztolt magáról, a fotón egy fürdőkádban pózol. 
Vágólapra másolva!

Christina Aguilera ritkán posztol Instagramra, de akkor emlékezetes képet tölt fel. Rajongói egyáltalán nem tudnak kiigazodni rajta, időnként kislányáról tölt fel egy aranyos képet, máskor énekel egy videón, most pedig

váratlanul meztelen képet posztolt magáról.

Mindhárom fotó a fürdőkádban készült: az egyiken csak a habok takarják a testét, a másik képen kihajol a kádból és kezével takarja melleit, a harmadik fotón pedig háttal fekszik és visszafordul a kamera felé.

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,

Christina Aguilera utoljára tavaly az amerikai Függetlenség Napján töltött fel magáról pikáns képeket az Instagramra, de azokat a fotókat nem sokkal később törölte.