Sorra köszönnek el a fiatalon meghalt modelltől

kim porter modell meghalt
attends the Dolce & Gabbana show during Milan Men's Fashion Week Spring/Summer 2018 on June 17, 2017 in Milan, Italy.
Vágólapra másolva!
Rihanna, Nicki Minaj és Drake is írt már búcsúsorokat valamelyik közösségi oldalra, miután megtudták, hogy meghalt Kim Porter, zenésztársuk, Puff Daddy egykori barátnője. 
Vágólapra másolva!

Csütörtök reggel már nem tudták felébreszteni családtagjai a 47 éves Kim Portert, aki korábban színészként is dolgozott, volt modell is, de leginkább a zenész, Puff Daddy élettársaként volt ismert. Három közös gyerekük volt Puff Daddyvel, illetve a nőnek született még egy fia egy korábbi kapcsolatából. Porter állítólag

már hetek óta rosszul volt,

leginkább influenzára vagy tüdőgyulladásra gyanakodott a családja, végül szívmegállás okozta a halálát. Szerdán korán feküdt le, mert nagyon fáradt volt, és csütörtökön már nem tért magához, a mentők nem tudtak rajta segíteni.

A halálhír óta több zenész is a közösségi médián keresztül búcsúzott Kim Portertől. Rihanna egy családi képet posztolt Porterről és Puff Daddyről, ahol gyerekeik gyűrűjében pózolnak. Többek között azt írta a kép alá, hogy „ma egy igazi embert veszítettünk el”.

Drake szeretetét küldte többek között Puff Daddynek is a fenti képpel. Nicki Minaj pedig egy rövid videót tett közzé Porterről.

50 Cent is közölt néhány visszafogott sort, amibe bekerült egy kis kapcsolatelemzés is. Azt írta, hogy Puff Daddy és Porter igazi lelki társak voltak, és ezért is lehet padlón Puff Daddy most, hogy meghalt a nő.

Missy Elliott elsősorban Porter gyerekeit sajnálja anyjuk halála miatt:

Lenny Kravitz azt írta, örökre őrzi a közösen, Porter családjával megélt emlékeket.