Völgyesi Gabi lesz a Sláger Téma vendége

Vágólapra másolva!
Október 7-én a Unique együttes énekesnője, Völgyesi Gabi és a Centrál Színház rendező-igazgatója, Puskás Tamás lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Völgyesi Gabi cseppet sem Dr. Szöszi

Völgyesi Gabi maga a két lábon járó cáfolat a sztereotípiákra, hiába is neveznénk a magyar popszakma Dr. Szöszijének,

hisz egyszerre tehetséges énekesnő és kiváló, bár manapság nem praktizáló jogász, meg persze nem utolsósorban gondoskodó családanya.

A Unique együttes énekesnője karrierjük elmúlt 21 éve mellett a következő 20 esztendő terveiről is beszél majd a Sláger Téma vasárnapi adásában. Így juthatunk el a Tinisztár kerestetiktől legújabb videóklipjük, az Egy lépéssel a föld felett történetéig.

Völgyesi Gabi a házigazda Kalmár Tiborral Forrás: Origo

Sőt, Völgyesi Gabi még azzal is megpróbálkozik, hogy megjósolja a jogászszakma jövőjét, amely talán az egyik leginkább veszélyeztetett foglalkozás a mesterséges intelligencia és a robotizáció közelgő korszakában.

Puskás Tamás kacérkodik a filmrendezéssel

A Sláger FM-en hallható adás második felében, 21 órától Puskás Tamás lesz a vendég. A Centrál Színház tulajdonos-igazgatója talán megvillantja a színházcsinálás Szent Grálját,

hiszen valódi sikertörténet a belváros szívében található teátruma.

A Centrál Színház idei bemutatóiról, így a Büszkeség és Balítélet két színészéről, valamint a Tökéletlenekről is szó esik majd. Ahogy a Kossuth-díjas színésznőről, Básti Juliról is, aki nemcsak a színpadon, hanem feleségeként, a civil életben is évtizedek óta a társa.

Puskás Tamás, a Centrál Színház tulajdonos-igazgatója Forrás: Origo

Sőt, még azt is megtudhatjuk, tervezi-e Puskás Tamás elhagyni a komfortzónát, és megannyi sikeres színházi rendezés után belefogna-e egy játékfilm megrendezésébe.

2018. október 7-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Völgyesi Gabival, Puskás Tamással, valamint a házigazda Kalmár Tiborral és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!