Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Alig tud lábra állni Orbán József

orbán józsef esti frizbi hajdú péter daganat kemoterápia
Vágólapra másolva!
Több mint húszféle gyógyszert szed betegsége óta Orbán József. Noha az orvosok szerint a gyógyulás útjára lépett, még mindig alig tud lábra állni. 
Vágólapra másolva!

A 100 Folk Celsius frontemberének szervezetében egy rosszullét után, tavaly ősszel fedeztek fel daganatos elváltozásokat. Orbán József azóta több kemoterápiás kezelést is kapott, és idén áprilisban azt nyilatkozta, hogy a daganat eltűnt az agyából és a tüdejéből is.

Az orvosok szerint nagyon gyenge az izomrendszere Forrás: ATV/Esti Frizbi

A zenész orvosai szerint is a gyógyulás útjára lépett, de elmondása szerint még messze van a régi, betegség előtti állapotától. A Lokálnak azt mondta: „Járok rendszeresen kontrollvizsgálatokra, és az eredményeim kielégítőek. Azért még mindig több mint húszféle gyógyszert szedek, és kicsit gyenge is vagyok, de a legnagyobb gondok most a lábaimmal vannak, hisz a rendszeres

hiába erőltetem. Az orvosok azt mondták, nagyon gyenge az izomrendszerem, és azt ők sem tudják megmondani, mikor lesznek a lábaim újra a régiek. [...] Nagyon szeretnék már visszatérni a színpadra, de ahhoz lábra kéne állnom, ami még nem sikerül.

A hosszabb sétákat se bírom, így még egy bevásárlást se tudok egyedül elintézni, pedig nagyon szeretnék már újra teljes, önálló életet élni, és énekelni a közönségnek. Bár, bevallom, ebben kicsit én is hibás vagyok, mert a torna mellett az is elő van írva, hogy naponta sétáljak a levegőn. Ezt sajnos a lustaságom és a fájdalmaim miatt nem mindig teszem meg.”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről