Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem tudták, hova tűnt Oszter Sándor, amikor az ügyét tárgyalták volna

Oszter Sándor, Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré SZEMÉLY színész
Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A védőbeszédeknek kellett volna elhangozniuk Oszter Sándor tárgyalásán, de erre nem kerülhetett sor, a rendőrség elfogatóparancsot is kiadott - adta hírül a Ripost.
Vágólapra másolva!

A színész ügye lassan másfél éve húzódik, valami mindig megakadályozza, hogy a tárgyalás a tervek szerint alakuljon, és ítélet szülessen. Csütörtökön már a védőbeszédeknek kellett volna elhangozniuk, de erre nem kerülhetett sor, ugyanis

Oszter Sándor nem jelent meg a tárgyalás kezdetére, mint ahogy a negyedrendű vádlott se.

Emiatt a bíróság későbbre halasztotta a tárgyalás kezdési időpontját.

Oszter Sándor színész Forrás: MTI/Zih Zsolt

Oszter Sándor egy óra késéssel megérkezett, elmondása szerint dugóba keveredett, ezért késett. A negyedrendű vádlott viszont az elhalasztott kezdésre sem érkezett meg.

A bíróság kezdeményezte a férfi előállítását, de a rendőrség hiába kereste az otthonában, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellenne.

A bíróság május végére halasztotta az aktuális tárgyalási napot, ha mindenki jelen lesz a védőbeszédek is elhangozhatnak és talán az ítélet is megszületik, amely majd kimondja, hogy Oszter Sándor bűnös vagy ártatlan befolyással való üzérkedésben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről