Hamarosan jön a Harry Potter-könyvek szerzőjének új regénye

J.K. Rowling A Harry Potter és az elátkozott gyermek
J. K. Rowling to illuminate the Empire State Building, on April 9, 2015 to mark the USA Launch of Her Non-profit Childrens Organizations, Lumos.
Vágólapra másolva!
J. K. Rowling hamarosan elkészülhet legújabb regényével, a Cormoran Strike sorozat negyedik kötetével. A könyv címe Lethal White lesz, és az írónő bejelentette, hogy a történetben a főszereplő nyomozó már tudja, ki volt a tettes.
Vágólapra másolva!

J. K. Rowling nagyon közel jár a Cormoran Strike című krimisorozat következő részének befejezéséhez. A negyedik résznek Lethal White, vagyis Halálos fehér a címe és a korábbiakhoz hasonlóan ezt a regényt is Robert Galbraith néven publikálja majd.

J. K. Rowling bejelentette, hogy új regényében a főszereplő már tudja, ki volt a tettes Forrás: NurPhoto/Dennis Van Tine/Photoshot/NurPhoto/Dennis Van Tine

Az írónő korábban egy játékot is indított a Twitteren: megadta az új regény címének néhány betűjét és a rajongókat arra buzdította, hogy találják ki, mi lesz az. Rowling azt mondta, akinek sikerül, dedikált példányt kap az elkészült regényből. A sorozatban Cormoran Strike egy nyomozó és Rowling bejelentette, hogy

a főszereplő már tudja is, ki a tettes,

és valószínűleg a rajongóknak sem kell már sokat várniuk.

A Cormoran Strike-sorozat első három részéből, a Kakukkszó-ból, a Selyemhernyó-ból és a Gonosz pályá-ból a BBC tévéfilmet készített.