Ön felvenné a rénszarvasagancsos Beyoncé-pólót?

Beyonce zene ének
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Beyonce poses in the press room at the 59th GRAMMY Awards at Staples Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Beyoncé karácsonyi kollekciójában a karácsonyfadísztől kezdve a pólókon át egészen a rugdalózókig minden van. Az énekesnő igazán egyedi darabokkal rukkolt elő az ünnepekre, bár a rénszarvasagancsokban pózoló Beyoncét nem biztos, hogy felvennénk szenteste. 
Vágólapra másolva!

A napokban derült ki, hogy az elmúlt egy évben Beyoncé kereste a legtöbbet a zeneipar női előadói között. Most pedig azzal került a hírekbe az énekesnő, hogy

piacra dobta a Beyoncé Holiday 2017 nevű kollekcióját.

Legújabb, Lemonade című albumára pedig citromos logókkal utalt a ruhákon.

Az NME azt írta, hogy szerda este óta elérhető Beyonce ajándéktárgyainak ünnepi különkiadása, a hivatalos weboldaláról bárki megrendelheti. Beyoncé

vicces feliratú pulóvereket, pólókat, karácsonyfadíszeket,

sőt, még csomagolópapírt, telefontokot, rugdalózót és overallt is árul. Beyonce Holiday 2017 Capsule nevű kollekciójában a díszeket 12 dollárért (3200 forint), a pulcsikat 56 dollárért (15000 forint), az overallokat pedig 85 dollárért (22000 forint) lehet megvenni.