Chester Bennington így búcsúzott a közönségtől a VOLT afterovieban

Vágólapra másolva!
Megérkezett a 25. Telekom VOLT fesztivál aftermovie-ja. A videó felidézi a legemlékezetesebb pillanatokat, például azt is láthatják, hogy hogyan búcsúzott a soproni közönségtől Chester Bennington.
Vágólapra másolva!

Negyedszázados történetére tette fel a koronát a 2017-es VOLT Fesztivál. Voltak teltházas napok, látogatói csúcs, egy extra nap a Petőfi Zenei Díjjal, Linkin Park, Imagine Dragons, Martin Garrix, Ellie Goulding és sokan mások. Ilyen volt a 25. VOLT fesztivál 6 napja körülbelül 6 percben.

Bár nehéz egy ilyen tartalmas fesztivál legjobb pillanatait kiemelni, az aftermovie mégis kísérletet tesz rá, hogy legalább felidézze az emlékeket, melyeket mindenki a saját forgatókönyve szerint egészíthet ki egy egyéni történetté. Egy exkluzív felvételt is láthatunk, ahogy

a Linkin Park azóta elhunyt énekese, Chester Bennington búcsúzik a soproni közönségtől.

A Linkin Park Chester Benningtonnal a 2017-es VOLT fesztiválon Fotó: Rockstar Photographers

Aki az emlékeken túl már a jövő nyarat tervezgeti, figyeljen, mert november 23-án, két és fél napon keresztül early bird jegyakció indul, amikor

7000 forintot spórolhat az első körös bérletárból.

2018-ban is esélyes a teltház: azt már biztosan tudjuk, hogy jön a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts, a Hollywood Undead, a drum'n'bass rajongók pedig a Rudimental DJ szettjére táncolhatnak.