Ezek voltak az idei Sziget legjobb pillanatai

Sziget Fesztivál 2017 0815
Vágólapra másolva!
A 2017-es Sziget Fesztivál aftermovie is azért született, amiért a korábbi társai. Néhány percbe összesűríteni a fesztivál legjobb pillanatait. Ez nyilván nem könnyű feladat. Nézze meg, hogy sikerült nekik!
Vágólapra másolva!

Elkészült a 2017-es, azaz a 25. Sziget Fesztivál aftermovie-ja. Jövőre újabb 25-et indítanak a Szeretet Forradalma nevet viselő mozgalom jegyében. Nézze meg a fesztivál legjobb pillanatait!

A videó rendhagyó lett, nemcsak a jubileumi buli pillanatait láthatjuk, hanem a világ különböző pontjairól érkező fesztiválozókat is megszólaltattak, akik elmondták, hogy

mit jelent nekik a Sziget.

A filmben megjelenik egy felhívás is, ami arra buzdítja a nézőt, hogy csatlakozzon Szeretet Forradalmához.

„Mindannyian mások vagyunk, máshonnan érkeztünk, más a vallásunk, a bőrünk színe, más nyelvet beszélünk, más az érdeklődési körünk, az ízlésünk, különböző dolgokat tartunk fontosnak" – írják a szervezők a Love Revolution kiáltványában, „de amikor együtt vagyunk, rájövünk, hogy a különbözőség ereje nagy dolgokra képes".

A Szigetre több mint 100 országból érkeznek az utóbbi években. Kádár Tamás, a Sziget vezetője azt mondta, „a Sziget közössége 25 éve azért alakult, hogy együtt létrehozzunk egy ideiglenes álomállamot, amely Európában központja lett a kultúrák találkozásának. A Love Revolution üzenete nem más, mint

A Szeretet Forradalmá-t ünnepként képzelik el, ami összefogásra buzdítja az embereket. Arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés, valamint hogy erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek a föld minden pontján. Ezeket a következő Szigeten a legváltozatosabb formákban próbálják bemutatni.