Lenge jelmeze miatt ugrott neki Kim Kardashiannak a fél internet

Kim Kardashian TV+Sztárok Sztárok, akik a gazdagság ellenére is nagyon fukarok
Vágólapra másolva!
Úgy néz ki, a sztárok nem nagyon bírtak magukkal, mert sokan már a hétvégén beöltöztek és buliztak az amúgy kedden esedékes halloween miatt. Az idei jelmezözön egyik negatív szereplője kétségkívül Kim Kardashian lett. Nézze meg, milyen ruhát választott magának!
Vágólapra másolva!

Hiába október 31-én, azaz kedden tartják a halloweenbulikat – elsősorban – az angolszász országokban, mégis sokan már a hétvégén tököt faragtak, szórakoztak. Így tettek a sztárok is, akik a legtöbb esetben nem a hétfőtől péntekig dolgozó emberek ritmusa szerint élik életüket. Az Instagramot és a Twittert már elárasztották a korai halloweenbulikon készült fotók.

Rita Ora Batman egyik ellenfelének, a szexi Méregcsóknak öltözött egy bulin.

Kim Karadashian ezúttal ismerősével együtt öltözött Sonnynak és Chernek.

De van egy másik jelmeze is a hétvégéről: Aaliyah-nak öltözött, de sokan nekiugrottak. Nem igazán tetszett az internet népének, hogy éppen a fiatalon meghalt énekesnőt választotta. Szinte biztos, hogy elsősorban az Aaliyah iránti tisztelet vezérelte Kim Kardashiant, amikor kitalálta, hogy lekoppintja az énekesnő egyik leghíresebb klipjében viselt ruháját. De valóban nem a legszerencsésebb választás, főleg az a Twitter-videó, amin

telefonja kameráját végigvezeti hiányos öltözetén.

Na, itt valószínűleg már kevésbé a tisztelet munkált. Ennek ellenére volt, aki szimplán azt nehezményezte, hogy Kardashian Aaliyah-hoz hasonlítja magát. De volt olyan, akinek sikerült a rasszokat is belekevernie az ügybe: azt írta, „Él-e vagy sem, Aaliyah egy fekete nő, te pedig nem vagy az”.

Az amerikai rapper, Kendrick Lamar megkockáztatta a fekete Jézus megtestesítését, ami persze néhány rajongójánál ki is verte a biztosítékot. Kardashianhoz hasonlóan ő is kapott hideget-meleget.

Kendrick Lamar as Jesus Christ.

Only Hip Hop Facts (@onlyhiphopfacts) által megosztott bejegyzés,

Beyoncé és párja, Jay-Z idén is kitettek magukért. Ők Beyoncé Destiny's Childos kolléganőjénél, Kelly Rowlandnél buliztak október 30-án. Beyoncé Missy Elliot The Radio videoklipjéből koppintotta le Lil' Kimet, Jay-Z pedig merészet húzott, ugyanis szálkás testalkatához képest a brooklyni Notorious B.I.G.-t utánozta le, aki még a 90-es évek végén öltek meg Tupachoz hasonlóan. Annak ellenére, hogy Kardashianhoz hasonlóan Jay-Z is egy

halott zenész előtt tiszteleg a jelmezével,

őt mégsem támadta meg senki az interneten. És ennek egyszerű az oka: az ő öltözetének vajmi kevés köze volt a szexualitáshoz. (Balra, fent Beyoncé, alatta pedig Jay-Z.)

#JayZ & #Beyonce dressed as #Biggie & #LilKim at #KellyRowland's halloween party last night #TSRHalloweenWars

The Shade Room (@theshaderoom) által megosztott bejegyzés,

Az említett házigazdát, Kelly Rowlandet pedig az egykori híres modell, Grace Jones egy régi reklámszerepe inspirálta.

Strangé.........BITCH!

Kelly Rowland (@kellyrowland) által megosztott bejegyzés,

Adele udvari bolondnak öltözött, ami némileg visszafogottabb a tavalyi óriásfejhez képest.

Happy Early Halloween & Happy Birthday Gorgeous ❤️

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés,