Ed Sheeran mindkét karja eltört, lemondta koncertjeit

Ed Sheeran Brit Awards 2015
Ed Sheeran performs at a concert, Stevie Wonder: Songs In The Key Of Life - An All-Star GRAMMY Salute, at Nokia Theatre L.A. Live on February 10, 2015 in Los Angeles, California. AFP PHOTO / Ringo Chiu
Vágólapra másolva!
Ed Sheerant elütötte egy autó, amikor biciklivel hajtott végig a London Streeten október 16-án, hétfőn. Annak ellenére, hogy a balesetben eltörte karját, nem mondta le egyből a soron következő koncertjeit, de az orvosai végül azt mondták, képtelenség ilyen sérülésekkel fellépni.
Vágólapra másolva!

Ed Sheeran két nappal ezelőtt, hétfőn biciklis balesetet szenvedett. Biciklizett a London Streeten, és elütötte egy autó. Az ütközésben eltörte a karját, de mégis próbált megoldást találni a most következő ázsiai fellépéseire. A baleset utáni első posztjában még arról számolt be a követőinek, hogy orvosi tanácsokra vár annak érdekében, hogy megtarthassa koncertjeit.

Ed Sheeran Los Angelesben 2015. február 10-én Forrás: AFP/Ringo Chiu

A 26 éves énekes ismét a közösségi médiában adott hírt magáról. Egy Instagram-posztban írta meg, hogy azóta kiderült,

mindkét karja eltört, így lehetetlen, hogy fellépjen.

Ezért az októberi koncertjeit mindenképpen lemondja. Jelenleg gépelni sem tud, de posztjában arról beszélt, hogy most megvárja, hogyan alakul a gyógyulása, és majd csak ahhoz mérten dönti el a novemberi koncertek sorsát - írja az NME.

Az énekes október 22-én lépne fel Tajvanon, de november 23-ig legalább 15 koncertje lenne még Ázsia más területein.