Majka és Curtis életük első arénás bulijára készülnek

Majka; Majoros Péter; Curtis; Széki Attila
Velence, 2015. július 17. Majka (Majoros Péter) és Curtis (Széki Attila) lép fel a 40. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2015. július 17-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Majka&Curtis formáció 2018. március 17-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. 
Vágólapra másolva!

Jó pár telt házas klubkoncert és nagyszínpados fesztivál fellépés után Majka és Curtis 2018. március 17-én

először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A koncertre október 17-től, azaz keddtől lehet rendelni a 3990-9900 forintos jegyekből. A képernyőn nagyjából 15 éve bukkant fel Majka a Való Világ egyik játékosaként. Azóta a jelenlegi magyar televíziózás egyik meghatározó figurája. A Való Világ után zenei és tévés karrierjét párhuzamosan építette. Ebben

a kezdetekkor nagy segítségére volt Dopeman,

aki meglepetésvendégként látogatta meg a villalakókat. Majka készített már közös lemezt Dopemannel, Pápai Jocival, vagy Tysonnal. Az utóbbi években pedig összeállt Széki Attilával, azaz Curtisszel. Együtt csinálták az azóta Fonogram-díjas Belehalok című dalt, ami évek óta a rádiók kedvence, a YouTube-on is közel 50 milliós nézettsége van már. Majka a formációjukról az Origónak azt mondta:

A kapcsolat valamivel kevésbé szakmai oldaláról pedig azt, „nagyon jó a kapcsolatunk, ugyanolyan debilek vagyunk, ugyanazon nevetünk, ugyanazt a froclit nyomjuk. Nagyjából minden megegyezik bennünk, annak ellenére, hogy van köztünk tíz év. Olvassa el a teljes interjút itt!

Majka: Tudom, mihez értek és mihez nem

Ő írja a szövegeket, de a dalok legapróbb részleteit is ő találja ki és illeszti egymáshoz. Kifelé tart a gengszterrapből, és Everlast szólókarrierjéhez hasonló jövőt képzel el magának. Egy közönségtalálkozója után beszélgettünk Majkával. Keresi a megfelelő uploadot. Nagyon sok emberért felelős. Szerinte a '90-es évek zenei világát szégyellnünk kell.