Cher sejtelmeskedett kicsit, végül bevallotta, mire készül

Cher
BOGOTA, COLOMBIA - OCTOBER 07: US singer Cher attends the One Young World Summit 2017 at Agora Bogota Convention Center in Bogota, Colombia on October 07, 2017. Lokman Ilhan / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A 71 éves Oscar-díjas Cher a Twitteren lepte meg rajongóita azzal az üzenettel, hogy játszani fog a Mamma Mia musical folytatásában.
Vágólapra másolva!

Cher egy tweetben osztotta meg a nagyközönséggel, hogy elvállalt egy szerepet a Mamma Mia musical folytatásában. A hír azért is lehet meglepő, mert Cher már túl van a hetvenen, ráadásul az elmúlt hét évben nem is szerepelt filmekben. Aztán néhány napja elkezdett sejtelmeskedni a Twitteren. Az első posztok egyike csak annyi volt, hogy

Aztán jött egy kép, amin egy hatalmas talpú, az Abbára és így a Mamma Miá-ra is utaló cipő volt, bár nehéz elképzelni, hogy bárki is kitalálta volna ebből, hogy mire is készül Cher. Viszont egyik követője azt írta, hogy mielőtt teljesen összezavarodna, szeretné tudni, miről van szó. Erre jött a sommás válasz.

Hát... Benne vagyok a Mamma Mia 2-ben.

Azt egyelőre még nem lehet, tudni, milyen szerepet kapott. Az viszont már biztos, hogy Mamma Mia folytatásában szerepelnek az első filmben megismert karakterek. Ott lesz Meryl Streep, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard és Colin Firth is. Mellettük olyan fiatal feltörekvő szereplők is helyet kapnak még, mint a Hamupipőke sztárja, Lily James vagy a Szövetségesek című filmből ismert Josh Dylan.