Így próbál a Linkin Park énekese nélkül

2017.10.12. 16:06

A Linkin Park együttes gőzerővel készül az október végi koncertjére, amit egykori frontemberük, Chester Bennington tiszteletére szerveztek. 

A Linkin Park zenészei talpra álltak, és koncertet adnak Chester Bennnington emlékére október 27-én Los Angelesben. Az énekes júliusban bekövetkezett váratlan öngyilkossága nyilván az együttest is megrázta, aztán jött a hír, hogy színpadra lépnek. A zenekar basszusgitárosa, Dave Phoneix Farrell az instagramon posztolt fotóján a Linkin Park – énekes nélküli – próbája látszik. 

Home from the #dunhilllinks and back to “work!” Good to be back with the guys

Phoenix (@phoenixlp) által megosztott bejegyzés,

Az emlékkoncerten többek között fellép a Blink 182, a Bring Me The Horizon, a System Of A Down és a KoRn is. Chester Bennington július 20-án végzett magával kaliforniai otthonában.

Chester Bennington az iHeartRadio album bemutató partiján Kaliforniában, 2017 május 22-én.Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury

A Linkin Park rappere és gitárosa, Mike Shinoda elmondta, hogy Chester egy nagyon boldog és vicces fickó volt: „amikor belépett a terembe pozitivitást árasztott magából, vicces, kellemes energiát és ez az amit közvetíteni akarunk a koncert során. Tudom,

egy érzelmi hullámvasútra ülünk fel midnannyian a koncert alatt,

de mindenképpen összpontosítani fogunk a showra, hiszen ez tényleg arról szól hogy ünnepeljük az életet. ”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK