Woodstock az Ugaron - az Anna and the Barbies fesztiválja

2017.07.24. 16:48

Nagyszínpaddal és headliner zenekarokkal bővült az Anna and the Barbies négynapos fesztiválja. Fellép a Quimby, a Jónás Vera Experiment, az Elefánt, a Tóth Vera trio, az Electronic Sheeps, Mörk, Apey és természetesen a házigazda is.

Ötödik alkalommal tér vissza az Anna and the Barbies négynapos fesztiválja, augusztus 1-jén Ópusztaszeren kezdődik a véget nem érő karnevál éjszakája.

Akhal Teke Ménes: Woodstcok az Ugaron – az Anna and the Barbies zenekar fesztiváljaForrás: Ambrus László

A fesztiválhangulat egyszerre nyugodt és vad, hiszen itt az ismerkedésé, valamint a természet- és az emberközeli élmények átéléséé a főszerep. A fesztivál egyik jellegzetessége a mobilparkoló, ahová nyolc órára bárki leadhatja a telefonját, kitartásáért pedig kap egy puszit vagy ölelést a házigazda együttes valamelyik tagjától.

A Woodstock hangulatot persze a zene alapozza meg, idén először a nagyszínpadon lép fel a Quimby, a Jónás Vera Experiment, az Elefánt, Tóth Vera trio, az Electronic Sheeps, Mörk és Apey.

A délutánokat irodalmi programok színesítik, lesz kézműves workshop és szappanfőzés is, ahogyan a hagyományos háztáji piac is visszatér.

Jegyeket korlátozott számban lehet venni a tixán, valamint a helyszínen. Sátorhelyek korlátlan számban vannak, és jurtákban is lehet szállást foglalni a woodstockazugaron@gmail.com címen.