Kezelése alatt is dolgozik Benkő László

Benkő László Omega
Benkő László
Vágólapra másolva!
Benkő Lászlót nem érdekli, ha a kemoterápia miatt kihullik a haja, vagy lefogy, csak mihamarabb túl akar lenni az egészen. 
Vágólapra másolva!

Már elkezdődött Benkő László orvosi kezelése. A zenész a TV2 Ripost című műsorának elmondta, egyáltalán nem zavarja a hajvesztés vagy a fogyás: „ha letudjuk, akkor azt mondom, hogy a Jóisten áldjon! Nem érdekel az sem, ha a kezelések hatására kihullik a hajam, vagy ha lefogyok egy kicsit. Az a lényeg, hogy

Mihamarabb le akarja győzni a betegséget Fotó: Bielik István - Origo

Benkő László azt is elmondta, hogy a kezelés ellenére folyamatosan dolgozik, nem hagyja el magát. Még májusban derült ki, hogy a zenésznek daganata van, de a pontos diagnózisra körülbelül június közepéig kellett várnia. Jó ideig azt sem lehetett tudni, hogy valóban rosszindulatú a daganat.

A betegségről és a vele folytatott küzdelemről azt mondta: „amikor még nem tudtam, hogy pontosan mi bajom, reménykedtem, és abban bíztam, hogy nincs komoly probléma. Most, hogy tudom, rosszindulatú daganatom van, nem könnyebbültem meg ugyan, de meg kell tanulnom együtt élni ezzel a helyzettel”.