Megölhette magát Chris Cornell

New York, 2017. május 18. 2011. szeptember 23-án New Yorkban készített kép Chris Cornell amerikai rockénekesről, dalszerzőről. Cornell, aki Soundgarden és az Audioslave rockzenekarok frontembereként vált ismertté 2017. május 17-én, egy detroiti koncertet követően tragikus hirtelenséggel, 52 éves korában elhunyt. (MTI/AP/John Carucci)
Vágólapra másolva!
A Detroit Police egyik megbízottja arról beszélt, hogy lehetséges, hogy a Soundgarden és az Audioslave énekese, Chris Cornell öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

A detroiti rendőrség szóvivője a Varietynek azt mondta, hogy még túl korai lenne következtetéseket levonni arról, hogy mi okozta az 52 éves énekes halálát, de öngyilkossági ügyben nyomoznak.

- mondta a rendőrség szóvivője a lapnak. "Úgy tűnik, hogy a család egyik barátja nézte meg, hogy mi van Cornellel, a felesége kérésére. Elment a hotelbe és a fürdőszoba padlóján talált rá eszméletlenül" - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy

az énekest már a helyszínen halottnak nyilvánították.

Chris Cornell Forrás: MTI/AP/John Carucci

Arról is beszélt, hogy most az öngyilkosság tűnik a legvalószínűbbnek, de még várni kell az orvosi jelentésre ahhoz, hogy megállapítsák a halál pontos okát. Azt a nyomozás miatt nem árulta el, hogy milyen körülmények fogadták a rendőröket a hotelszobában, ami miatt öngyilkosságra gyanakodnak.

Azokat az értesüléseket nem erősítette meg a szóvivő, hogy Cornell halálát fulladás okozta volna, de a detroiti rendőrség egy másik munkatársa a Varietynek azt mondta, hogy egy kötéssel a nyakán találták meg.

Chris Cornell szerda este még a Soundgardennel játszott a detroiti Fox Theatre-ben.

Képviselője, Brian Bumbery jelentette be a halálhírét csütörtök délelőtt az AP hírügynökségnek, hirtelennek és váratlannak nevezve azt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!