Megjelent Eminem új albuma

Eminem Hírességek, akiket tinimamik neveltek fel család
Vágólapra másolva!
Eminem új albumán a korábbinál is több szó esik korunk problémáiról. A rapper új lemezére, a Revival-ra 4 évet kellett várniuk a rajongóknak. Bár korábbi sikereit nehéz lesz felülmúlnia, Eminem ezúttal a legjobbakat gyűjtötte maga köré: oyanokkal készült közös száma, mint Beyoncé, Alicia Keys, P!nk, és Ed Sheeran.
Vágólapra másolva!

Négy év után készített új stúdióalbumot Eminem. A 45 éves amerikai rapper Revival című, sorrendben kilencedik anyaga pénteken jelent meg világszerte. Az album világát jól jellemzi a múlt héten bemutatottUntouchable című dal: a korábbinál is több szó esik korunk valós problémáiról, a társadalmi egyenlőtlenségekről, a rasszizmusról - közölte a Universal Music Hungary, a lemez magyarországi forgalmazója az MTI-vel.

A rapper a 2013-ban kiadott The Marshall Mathers LP 2 óta nem jelentkezett új albummal. Utóbbi lemezt Eminemnek nagy kihívás lesz felülmúlnia, hiszen a

Billboard 200 legjobb albumának listáján az első helyen végzett,

több mint kétmillió példányban kelt el és két Grammy-t is kapott, köztük a legjobb rapalbumnak járót.

Eminem a 2000-es években a legtöbb eladással büszkélkedhetett az Egyesült Államokban. Forrás: AFP

Az új, Revival című anyagról először a Walk on Watercímű számot hallhatta a közönség, amelyet Beyoncéval közösen készített. A dal novemberben debütált az

Egyesült Államokban és azonnal a slágerlisták élén landolt.

Ezt követte az Untouchable. Eminem két éven át dolgozott olyan producerekkel, mint Rick Rubin és Dr. Dre. Az albumon más vendégelőadók is szerepelnek, Eminem a legjobbakat gyűjtötte maga köré. Olyanokkal készült közös száma, mint Alicia Keys, P!nk, és Ed Sheeran.

A hírhedten szabad szájú Eminem tavaly jelezte először hivatalosan, hogy új lemezen dolgozik,

amikor novemberben a Twitteren közzétette a Campaign Speech (Kampánybeszéd) című számot, bár ez végül nem került fel a Revivalra.

Eminem a 2000-es években a legtöbb eladással büszkélkedhetett az Egyesült Államokban. Hét lemeze vezette a Billboard 200-as listáját, öt kislemeze szintén felért a csúcsra.

Világszerte több mint 170 millió albuma fogyott eddig.

Ő az első rapelőadó, aki Oscar-díjat kapott a legjobb filmdalért, a Lose Yourselfért, amely a 8 Mile című mozi betétdala volt.