Egyetlen délután öt koncertet ad a magyar énekegyüttes

A Budapest Voices
Vágólapra másolva!
Öt koncertet ad egy délután leforgása alatt a fővárosban a Budapest Voices május 7-én. Az énekegyüttes egy emeletes buszra száll, és Budapest különböző pontjain megállva a járműről énekel a járókelőknek.
Vágólapra másolva!

Különleges koncertsorozatot valósít meg TérTurné elnevezéssel a Budapest Voices május 7-én. A 12 énekesből és egy ütőhangszeresből álló együttes egy emeletes turistabuszra pattan, és a főváros különböző pontjain megállva 20 perces minikoncerteket ad. A kórus minden állomáson más repertoárt énekel az áthangszerelt underground és rock slágerekből.

Meglepetés lesz

Céljuk, hogy meglepjék, illetve szórakoztassák a járókelőket, turistákat. Mivel aznap lesz Anyák napja, ezért külön kedveskednek az édesanyáknak: Facebook-oldalukon meghirdetett játék szerint kisorsolnak anyákat, akiket családjukkal vagy barátaikkal szállítanak az állomások között. Így ha akarnak, az összes koncerten jelen lehetnek.

A Budapest Voices Forrás: Máté Balázs

Az első fellépés a Hősök terén lesz 14 órakor, ezt követően a WestEnd főbejárata előtti téren muzsikál az együttes 15 órakor, a Nyugati tér órájánál 16 órakor énekelnek, majd 16:45-kor a BudaPart Kopaszi-gátnál bukkannak fel, a koncertsorozatot pedig 17:30-kor a Bikás parkban zárják. Mivel a hangtechnikát a buszba szerelik, az együttes a járművet színpadként használva koncertezik mindenhol.