Európa egyik első számú trance DJ-je is jön a SZIN-re

SZIN felirat előtt fotózkodnak fiatalok a Szegedi Ifjúsági Napokon
Vágólapra másolva!
Újabb fellépőkkel bővült a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) programja: a Tisza-parti fesztivál vendége lesz mások mellett Ferry Corsten holland DJ, a Shantel & Bucovina Club Orkestar és az elektro-mágus Cesqeaux.
Vágólapra másolva!

Augusztus 23. és 26. között a Tisza-partra érkezik

Európa egyik első számú trance DJ-je,

a holland Ferry Corsten, aki különböző művészneveken már a kilencvenes évek vége óta adja ki slágerlistás kislemezeit.

SZIN felirat előtt fotózkodnak fiatalok a Szegedi Ifjúsági Napokon Forrás: MTI/Rosta Tibor

Jön a SZIN-re a bukovinai felmenőkkel rendelkező, Németországban született Stefan Hantel, napjaink egyik legjobban pörgő világzenei előadója is. Szintén fellép a Shantel & Bucovina Club Orkestar: a formáció a legnagyobb tömegeket megmozgató fesztiválokon szerepel, legyen szó akár a Montreux-i Jazzfesztiválról, a Glastonbury-ről vagy a Szigetről. A nyárzáró fesztiválra pedig

ismét Szegedre érkezik elementáris erejű muzsikájával a "Balkán rezeseinek királya", Boban Markovic és zenekara is.

A SZIN fellépőinek névsorában találjuk az egyik legnagyobb holland elektro-mágust, Cesqeaux-t, aki fellépett már a Tomorrowland Brazil és a Tomorrowland Belgium fesztiválokon. A fesztiválon játszik majd továbbá az egyik legismertebb holland sikergyáros, DJ Mike Cervello is, valamint Robert Babicz lengyel származású zenei producer, mastering guru.

Két, komoly szakmai múlttal rendelkező drum'n'bass DJ, illetve producer áll a Calyx & Teebee néven lassan tíz éve világszerte nagy sikereket arató formáció mögött. Ők is a SZIN-en vendégeskednek majd, csakúgy, mint a női vonalat képviselő DJ Vonda7, valamint a merész dance- és fülbemászó, indie inspirálta dallamokat ötvöző észt Noëp.

A SZIN szervezői korábban már bejelentették, hogy az idei fesztivál vendége lesz

Inna, az Enter Shikari és Naugthy Boy

is olyan hazai fellépők mellett, mint a Punnany Massif, Majka & Curtis, a Wellhello, a Halott Pénz, a 30Y, az Irie Maffia, a Brains, az Intim Torna Illegál, a Depresszió és a Tankcsapda.