Pély Barna nélkül folytatja a United Experience

Mits Gergő és Romhányi Áron
Vágólapra másolva!
A United zenekar frontembere, Pély Barna tizenhét év közös munka után egyéni karrierjére koncentrál. Az együttes eredeti tagjaiból álló alapzenekar ezért mostantól a hazai popzenei élet ismert előadóit hívja meg vendégként, hogy velük kiegészülve koncertezhessenek. Minden alkalom egyszeri - és megismételhetetlen - lesz. 
Vágólapra másolva!

A United

az idei évtől új felállásban folytatja

az egykor megkezdett utat. A két alapító tag, Romhányi Áron, Arany Zsiráf-, Fonogram- és eMeRTon-díjas zongorista, Artisjus-díjas zeneszerző, hangszerelő valamint Mits Gergő, jazz-basszusgitár előadóművész hazai sztárénekesekkel kiegészülve lép színpadra a jövőben.

Mits Gergő és Romhányi Áron Forrás: Nap Média

A teljesség igénye nélkül a következő vendégművészekkel lesz hallható és látható a zenekar:

Tóth Vera, Tóth Gabi "Totova", Radics Gigi, Király Viktor, Roy és Ádám, Heincz Gábor "Biga", Falusi Mariann, Veres Mónika "Nika" és a Group'n'Swing énekesnője, Mihályi Réka.

Pély Barna a szólókarrierjére koncentrálva folytatja munkásságát. Az énekes szerzői estjével járja Magyarországot és Európát, illetve a negyedik nagylemezükön dolgozik B the First nevű formációjával.

– mondta Pély Barna.

„Nem volt kérdés számunkra, hogy Barna döntése után is továbbvigyük a Unitedet - mondta Mits Gergő. - Az új felállásban olyan hazai sztárelőadók fognak énekelni, akiket szeretünk és sokra tartunk. Emellett fontos szempont volt a kiválasztásnál az, hogy valami pluszt tudjanak hozzátenni a United slágerekhez."

Minden koncert egy egyedi gálaműsor lesz, ahol neves vendégművészek a United legnagyobb slágereit adják elő

- elhangzik majd a Végső vallomás, a Hófehér Jaguár, a Keserű méz vagy a Hajnalban még a nap is más. A United eddigi pályafutása során öt nagylemezt, egy DVD-t valamint egy Best of albumot adott ki, és számos díjat nyertek el. A vendégművészek a már jól ismert United-szerzeményeket illetve saját dalaikat ezentúl a United Experience nevű formáción belül éneklik.