Nyugdíjba megy a 29 éves rapper

2015 American Music Awards Pre-Party With Coca-Cola GettyImageRank2 People HORIZONTAL Waist Up SUNGLASSES Talking USA California City Of Los Angeles One Person Coca-Cola Photography Bow Wow Arts Culture and Entertainment 2015 The Conga Room Host Bow Wow P
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Host Bow Wow speaks at the 2015 American Music Awards Pre Party with Coca-Cola at the Conga Room on November 20, 2015 in Los Angeles, California. Todd Williamson/Getty Images for CSE/AFP
Vágólapra másolva!
Bow Wow már évek óta mondogatja, hogy nem tudja elképzelni, hogy 30 évesen is még a színpadon ugrálva rappel. Most 29 éves, és állítólag végleg felhagy a rapper élettel, helyette még többet akar színészkedni, producerkedni. 
Vágólapra másolva!

Bow Wow 13 évesen robbant be az amerikai rapvilágba, igaz, akkor még a művészneve előtt a Lil' ('kicsi') előtagot is használta - jó három évig. 16 évesen már csak Bow Wow volt, manapság pedig eredeti nevén, Shad Mossként szerepel. A napokban jelentette be, hogy visszavonul, nem rappel többet, főleg filmezni szeretne. Egyébként 12 filmben játszott már, többek között a Halálos iramban - Tokiói hajsza című mozifilmben, de szerepelt a CSI: Cyber sorozatban is. A filmek mellett producerkedésre is szeretne koncentrálni, jelenleg is fut két TV-show-ja - írja a Guardian.

A rapperkedés után a családra, a színészkedésre és a producerségre szeretne koncentrálni Forrás: AFP/2015 Getty Images/Todd Williamson

Lil' Bow Wow-t még Snoop Dogg szúrta ki, mikor

a 6 éves kisfiú fellépett egy Los Angeles-i koncerten.

Addig a fiú a Kid Gangsta becenéven énekelgetett, a Lil' Bow Wow-t már Snoop adta neki. Később a kis rapper megismerkedett Jermaine Dupri menedzserrel. Ketten össze is raktak egy számot az 1999-es Wild Wild West (Vadiúj Vadnyugat) című mozi soundtrackjéhez. Bow Wow ekkor még csak 12 éves volt, aztán egy év múlva, 2000-ben jelent meg első saját lemeze, a Beware of Dog.

Bow Wow röviden úgy fogalmazott a rap-karrier végéről:

Bow wow (@shadmoss) által közzétett fénykép,

10 millió lemezt adott már el, szerinte itt az ideje egy új kalandnak - legalábbis az Instagramon ezzel magyarázta a visszavonulást.

Emellett úgy tűnik, talán a családjával is többet szeretne foglalkozni, és lehet, hogy a rapperség, a turnézás ebben meggátolta. Twitter-bejegyzése szerint legalábbis nincs jobb, mint egy 12 órás repülés után meglepni az éppen táborozó lányát.

Egy korai szám még Snoop Doggal: