Agydöngölés és pofátlanul szeletelő dropcsászár

Balaton Sound nulladik nap 2016 július 6 Balaton Sound nulladik nap 2016 július 6 sound2016
Balaton Sound nulladik nap 2016 július 6
Vágólapra másolva!
Dropok, sötét ütemek, dallamos slágerek, hatalmas szeletelés, nosztalgia és feltámadás. Nagyjából ezek lesznek a kulcsszavak, amelyek fémjelzik majd a Balaton-parti dödörgés második napját, amikor nagyjából annyi Grammy-díjat láthatunk majd a színpadokon, mint ahány csillagot az égen.
Vágólapra másolva!

Most tényleg mutassuk be az amerikai Christopher Maurice Brownt, azaz Chris Brownt? Ha erre valóban égető szüksége lenne bárkinek is, akkor javasoljuk, hogy még most adja el gyorsan a belépőjét valamelyik jegykereskedő Facebook-csoportban. Rihanna egykori pasija, a Grammy-díjas Billboard-ostromló az első volt, a legendás P. Diddy óta, akinek a debütáló száma rögtön a Billboard Hot 100 csúcsán kezdett. Akkora slágereket írt, hogy van, aki még azt is meg tudta bocsátani neki, hogy sajnos nem mindig sikerült úriemberként viselkednie a szebbik nem képviselőivel. A lényeg most azonban az, hogy

ha a legcsinosabb csípőtekergető csajokat és pasikat keresnétek, akkor a Nagyszínpad előtt megtaláljátok.

Ha pedig valakit inkább az érdekel, hogy merre kavarog egy kísérletező követhetetlen gondolatvilága, akkor ő koncentráljon Jon Gooch, alias Spor, drum and bass valamint dubstep büntetésére a ger Arénában. Nem nagyon van olyan népcsoport a körülöttünk elterülő kontinenseken, akik ne kölcsönöztek volna hangmintákat az angol dj-nek.

Sátáni szettje után javasolnánk egy alkoholmentes mojito-t valahol a parthoz közel és a zajtól távol.

Maradjunk még egy picit a sötét ipari gonoszságoknál. A hangjával igazán szemét módon vokóderező Don Diablo, beköszön egy lazának semmi esetre sem nevezhető agydöngölő szettel. Bár elsőre azt gondolnánk, hogy a holland mindenképpen azért jött, hogy fájdalmat okozzon,

valójában inkább olyan, mint egy hatékony masszőr: fáj, de mindenből kikúrál.

A Telekom Arénában kipróbálható.

Nyilvánvaló azonban, hogy nem mindenki azért megy le a Balaton partjára, hogy újraírjon mindent az agyában. Számukra lehet tökéletes, tartalmas és mindenekelőtt ízléses szórakozás a Föld tökéletesen másik oldaláról ideröppenő Nervo. Két gyönyörű hölgyről beszélünk, akik természetesen szőkék, hiszen ausztrálok, de közel sem úgy szőkék. David Guettával közösen szerzett Grammy-díjuk óta jóval okosabb és finomabb dolgokat művelnek, mint a francia slágergyár. Whiskey-vel is, de akár szénsavmentes ásványvízzel is ajánljuk őket.

Martin Garrix is itt lesz Zamárdiban Forrás: AFP/Michael Loccisano

Van, aki elhitte, hogy egy élő legenda mellett elmennénk szó nélkül? Tényleg komolyan azt hitte bárki is, hogy nem hívjuk fel a figyelmet arra, hogy itt lesz az az ember, akinek a neve németül gyakorlatilag elektronikus zenét jelent? Sven Väth, az a fickó, akinek annyira a kisujjában van a zene (A SZAKMA), hogy több ezer ember előtt is

úgy kever egy tökéletes szettet, hogy közben a telefonján a német válogatott EB-meccsét követi.

Szerencsére, amikor a Heinken Beach ura lesz, akkor épp nem focizik senki. Nyugodtan mondhatjuk: ő egy művész.

Na és persze meg kell említenünk azt is, hogy nagyon kevés olyan pofátlanul szeleteltető dropcsászár él közöttünk, mint a húszas éveibe éppen csak kislábujjal átbillent Martin Garrix. A srác, akinek talán nincs is ötnél több saját szerzeménye és mégis az egyik legjobban kereső dj.

A srác, aki úgy tud keverni-kavarni a pulton, hogy közben poroltózik és úgy általában is imád szelfizni a bulijain,

meg hálálkodni. Emlékezhet erre mindenki, aki ott volt a Szigeten az End Show-n. Na most is a Nagyszínpadot fogja megkapni. Nem tudjuk, hogy mire számíthatunk egy biztos: csütörtökön lefagy a dropszámláló.