A Sziget kinyitotta az egyik Auchant

nyitvatartás, hipermarket, supermarket, bolt, szupermarket
Vágólapra másolva!
Az óbudai Auchan a Szigetre időzítve elhasznál egyet az öt szabadon választható vasárnapja közül, és augusztus 9-én is kinyit már reggel öttől.
Vágólapra másolva!

A cég közleménye szerint 2014-ben csak a Sziget ideje alatt 150 ezren fordultak meg az üzletben, így hülyék lettek volna nem meglépni idén. Az külön szórakoztatónak hangzik, hogy a Sziget alatt kimondottan a fesztiválozók igényeire szabadott termékekkel és szolgáltatásokkal készül az áruház. Hogy ezek micsodák? Hűtött ásványvizek, gyümölcslevek, szénsavas üdítők, energiaitalok, sörök és egyéb alkoholos italok, különböző snackek.

Sőt, nem áll meg ennyinél az üzlet, azt írják, hogy gondolnak azokra is, akik nem szeretnek cipekedni, így készülnek akciós sátrakkal, horgászszékekkel, higiéniai termékekkel, fürdőruhákkal, strandpapucsokkal, napozó termékekkel, még bulikellékekkel és olcsó, feltöltőkártyás mobilokkal is. Ha azt gondolná, hogy ezt már tényleg nem tudja felülmúlni az áruház, nagyon téved. Mint fogalmaztak, benépesítik a parkolót is: ott magyaros ételekkel, italkülönlegességekkel, koktélos és fagylaltos standokkal várják a bulizókat.

Most mondja valaki, hogy a kapitalista piacgazdaság nem egy élhető berendezkedés.