Amerika beköltözik Zamárdiba

Strand Fesztivál címlapi
Zamárdi, 2013. augusztus 20. Közönség az Anna and the Barbies együttes koncertjén a több helyszínes Nagyon Balaton fesztivál keretében megrendezett Strand Fesztiválon a zamárdi szabadstrandon 2013. augusztus 19-én MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Legalábbis ami a zenekarokat illeti, belőtt hajú pop-punk együttesek bőven lesznek a Strand Fesztivál programjában.
Vágólapra másolva!

Bejelentették a Strand Fesztivál idei fellépőit. Az augusztus 19-22. között megrendezett fesztiválon fellép a New Found Glory, a Simple Plan, az All Time Low és Steve Aoki. A magyarok között nincs nagy meglepetés, fellép a teljes hazai élmezőny, köztük az Ivan and The Parazol, Brains és a Halott Pénz, sőt még Ákos is, aki először lép fel a Strand Fesztiválon.

A New Found Glory a kilencvenes évek végén jelentette meg első lemezét, tehát nem most kezdték a dolgot. Nevük kevésbé cseng itthon ismerősen, pedig a pop-punk második hullámának éllovasai voltak.

Steve Aoki nem először jön Magyarországra, két éve a Balaton Soundon lépett fel. A Simple Plan egy Kanadából indult pop-punk együttes, turnéztak már a Green Day zenekarral, és egyik daluk hallható a Scobby Doo című animációs filmben is. Nem, ez a videó nem az...

Az All Time Low szintén a pop-punk vonalat képviseli, és nagyon belőtt séróik vannak. Még a középiskolában alakultak, és először Blink 182-feldolgozásokat játszottak. Azóta már több albumuk is megjelent.