Deadmau5 csinálja a Sziget nyitóbuliját

Vágólapra másolva!
Emlékezetes - bár kérdés, hogy miért - hogy tavaly bevezették a Szigeten az End Show-t. Idén már nemcsak ez lesz (Guetta helyett Calvin Harrissszel), hanem Opening Party is, az elektronikus tánczene egérmaszkos szupersztárjával, Deadmau5-szal.
Vágólapra másolva!

Deadmau5 nemcsak bombaslágereiről és eszeveszett builjairól ismert, hanem arról is, hogy bátran beszól a kollégáinak, hogy csak gombokat nyomogatnak, vagy hogy az elektronikus tánczene egy helyben toporog, és csak a profit mozgatja. Továbbá tőle tudjuk azt is, hogy nem béna a twitteres lánykérés.

A Sziget ezen kívül még bejelentett több nevet is. Jön például a posztdubstepnek nevezett irányzat kibontakozásakor feltűnt Mount Kimbie: ők majdnem jártak nálunk 2011-ben, de aztán az egyik tagnak ellopták az útlevelét; a tavalyi, fűben fekve hallgatandó lemezről egyébként itt írtunk. Visszatér az ex-Swedish House Maffia-tag Axwell, a Crystal Fighters, a Kooks, a Wild Beasts és az Anti-Flag. Lesz Bombay Bicycle Club és Girls in Hawaii, a macedón elektronika szerelmesei pedig a Djaikovski ft. TK Wonder & MC Wasp fellépésének örvendezhetnek. A korábban bejelentett fellépőkről itt és itt és itt lehet olvasni.