Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Justin Timberlake-ről szólt a vasárnap éjjeli MTV Video Music Awards: az énekes nemcsak díjakat nyert, hanem régi együttesét is reaktiválta a díjkiosztóra.
Vágólapra másolva!

Timberlake egyebek között a fődíjat, az év videójáért járó VMA-t zsebelte be a Mirrors című slágeréhez forgatott klippel; de mindent elhomályosított, hogy egykori fiúcsapatával, az 'N Sync együttessel közösen is színpadra lépett. A díjátadó legnagyobb nyertesei közé tartozik továbbá Macklemore & Ryan Lewis, Taylor Swift és Bruno Mars: Macklemore-ék összesen három szobrocskát zsebeltek be az este folyamán, köztük a legjobb hiphopvideóért járó elismerést.

Forrás: AFP/Getty/Jamie McCarthy

Az élő közvetítés első fellépője a közelmúltban csípőműtéten átesett Lady Gaga volt, de fellépett Miley Cyrus, Robin Thicke és Kanye West is. A díjazottak között szerepelt még Selena Gomez, a One Direction (övék lett állítólag a nyár dala a Best Song Ever című számmal). Díjat nyert a Thirty Seconds to Mars is, amely után teljesen fölöslegesnek éreztük a még hátralévő nyerteseket felsorolni, itt lehet megnézni az összeset.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről