Mindenkinek megvan a maga története a fénnyel

Egyedi Péter SZOBA Sessions
Vágólapra másolva!
Egyedi Pétert az Óriás és az Isten Háta Mögött együttesekből ismerheti leginkább a közönség, ám van neki egy szóló aliasa is, amelynek most az új dala a SZOBA|sessions audiovizuális projekt keretében a Quarton debütál.
Vágólapra másolva!

A SZOBA|sessions egy 2012 júniusában indult pécsi audio-vizuális zenei vállalkozás. A projekt keretein belül zenészek, zenekarok akusztikus előadásait rögzítik és teszik megtekinthetővé. Készült már ilyen felvétel Beck Zolival (30Y), Pálinkás Tamással (IHM), Kovácsovics Fruzsinával és Pásztor Annával (Anna And The Barbies) is. A SZOBA|sessions célja mindemellett az, hogy újabb hazai és nemzetközi zenészeket ismertessen meg a közönséggel, és egyedi - máshol még nem hallott - dalokat tudjanak közvetíteni, melyek hangszerelésben különböznek azok eredetijétől. Fontos az is, hogy minél egyszerűbb előadásban rögzítsék a műveket.

Egyedi Péter szólóprojektje Mindenkinek megvan a maga története néven fut: az ő története dióhéjban az, hogy több zenekarban is játszott, a Quart az előző évtized második legjobb pasijának választotta, most pedig egy üres moziteremben énekel a Fényről.