Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pink eltáncolja a szerelem drámáját

Pink: Try videoklip
Vágólapra másolva!
Erotikus vonzódás és agresszió drámája minden férfi-nő kapcsolat - ezt táncolja el új, látványos klipjében Pink és izmos partnere.
Vágólapra másolva!

Pink Try című új klipjében nincs konkrét történet, emiatt aztán minden emberi párkapcsolatra érvényesnek tűnik az, amit az akrobatikus koreográfia üzen a férfiak és nők kapcsolatáról. Eszerint tehát ez tele van agresszióval és erotikus vonzódással, illetve a kettő nincs meg egymás nélkül. A lényeg persze nem ez, hanem hogy ezt hogyan táncolja el Pink és partnere, Colt Prattes: hát igen látványosan. Az első reakciók alapján úgy tűnik, sokan már most az év legjobb klipjének könyvelték el a Try-t; az MTV egyenesen azt írja, hogy Pink kitágítja a popvideó határait.

A koreográfiát a Golden Boyz duó és Sebastien Stella alkotta; a rendező Floria Sigismondi. Pink egyébként nagyon élvezte a felvételeket: "Ez a kedvenc videóm, ezen volt a legjobb dolgozni - nem akartam, hogy vége legyen a munkának" - mondta. Azt is elárulta, hogy anyukája így reagált a klipre: "Wow, nem jutok szavakhoz, és kényelmetlenül érzem magam. Senki nem mondhatja, hogy biztonsági játékot játszol."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről