Újra látogatható az Akvárium Klub

Vágólapra másolva!
Elhárították a szerda este keletkezett üzemzavart az Akvárium Klubban, így az Erzsébet téri kulturális központ újra látogatható. Este megtartják a szerda este elmaradt koncertet.  
Vágólapra másolva!

Csütörtökön a Maszkura és Tücsökraj lemezbemutató koncertje után 11 órától a szervezők kárpótolják a közönséget, és megtartják a szerda este a szivárgó medence miatt elmaradt reggae bulit, a jamaicai Perfect-tel - áll az Akvárium Klub közleményében.

Május 2-án este az Akvárium Klub és Park területén található medence gépészeti berendezése a május elsejei szemét miatt hibásodott meg - áll a klub közleményében. Emiatt bezárták, mivel víz szivárgott a klub helységeibe.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Az Akvárium Klub medencéje

"Nem az Akvárium Klub födémje sérült meg, hanem a keringető rendszerbe ragadt műanyag tárgy okozta a meghibásodást. A mai napon a hibát elhárítottuk, így zavartalanul folytatódnak az esti programok. Kilenc órától Maszkura és Tücsökraj zenél, utána pedig az elmaradt reggae buli, a jamaicai Perfect-tel várja a közönséget. A tegnapi jegyek este 11 órától érvényesek" - idézi a közlemény Horn Mártont, a klub egyik munkatársának szavait.