Túl szexi Kylie a Coldplaynek

Vágólapra másolva!
Chris Martin megnyugtatott mindenkit: lesz eredménye Kylie Minogue és a Coldplay közös munkájának, de ez csak a Coldplay jövőre tervezett lemezén lesz hallható, nem a jövő héten megjelenő új albumon.
Vágólapra másolva!

Viva La Vida or Death and All His Friends címmel jelenik meg jövő héten a Coldplay negyedik albuma, de az angol zenekar most bejelentette, hogy nem sokkal később egy másik albumot is terveznek megjelentetni, melyen Kylie Minogue is szerepel majd.

"Ezzel szépen el is leszünk az évtized végéig, de hogy utána mit csinálunk, arról még fogalmunk sincs" - mondta a lemezről a Q Radiónak Chris Martin, az együttes frontembere, akinek az elmondása szerint ez a bizonyos jövő évi album inkább ilyen-olyan ritkaságok és sorlemezekről lemaradt felvételek gyűjteménye lesz.

A Coldplay és a negyvenedik születésnapját a múlt héten betöltő ausztrál énekesnő, Kylie Minogue eredetileg a Viva La Vida... albumra szánt dalon dolgozott együtt, de a szám Martin szerint "túl szexi" volt ahhoz, hogy felkerülhessen a lemezre. "Momentán mi nem lehetünk ennyire szexisek" - mondta a Lunar című számról az énekes, aki szerint egyébként "Kylie különösen kiváló" a dalban.

A lemez megjelenését Martin 2009 második felére tette, de több részletet nem árult el a kiadványról. Ami biztos, az az, hogy a Viva La Vida or Death and All His Friends a jövő héten megjelenik, és a Coldplay turnéra indul, amelynek keretében szeptember 23-án Budapesten is fellép majd.