Leégett a Red Hot Chili Peppers zenészének háza

Vágólapra másolva!
A dél-kaliforniai Malibu környékén pusztító erdőtűz nem kímélte a hírességek házait: a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, Flea háza egyike lett azoknak, melyen áldozatul estek a tűzvésznek.
Vágólapra másolva!

Flea ötmillió dollár értékű, francia stílusban épült villája az egyike annak a több tucat háznak, melyeket elpusztított a szombaton kitört malibui erdőtűz.

Flea (eredeti neve Michael Balzary) a Los Angeles Times-nak küldött SMS-ben értesítette a sajtót arról, hogy a háza "ropogósra sült" a hétvégén.

A lángok egyelőre tisztázatlan okból csaptak fel Malibu-tó közelében, de a hatóságok szerint vélhetően a közeli erdőben mulatozó emberek okozták a tüzet. Egy hónapon belül ez a második tűzvész a térségben, és számos hollywoodi híresség házát is veszélyezteti Flea mellett: a tűz miatt veszélybe kerül többek között Mel Gibson, Tom Hanks, Pamela Anderson, Britney Spears, Goldie Hawn, Richard Gere és Steven Spielberg háza is, míg Suzanne Somers, volt sorozatsztár háza Flea-éhez hasonlóan a lángok martalékává lett.

A tűzoltók szerint ez volt a legsúlyosabb tűzvész az utolsó 15 évben Malibuban.