Meggondolta magát Tommy Lee

Vágólapra másolva!
24 óra sem telt el azóta, mióta a Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee hivatalos úton köszönt el volt zenésztársaitól és lépett ki zenekarából. Mára viszont meggondolta magát, mégsem kívánja cserbenhagyni a Mötley Crüe-t.
Vágólapra másolva!

Tommy Lee visszakozik. Legalábbis a mai napon tett nyilatkozata értelmében mégsem hagyja ott zenekarát, a Mötley Crüe-t.

Úgy érzi, az a közös 25 év azért nem múlt el nyomtalanul, és reméli, hogy a most kialakult jogvitát képes lesz zenésztársaival rendezni. Mint korábban az [origo] is beszámolt róla, Tommy Lee menedzsmentjén keresztül adta hírül, hogy kilép bandájából, mivel a zenekari tagok pert indítottak személyes menedzsere, Carl Stubner ellen. A zenésztársak szerint ugyanis a menedzser egy rakás olyan kötelezettséget szervezett Tommynak, amelyek miatt pont a zenekarára, az akkor épp közös turnéra induló Mötley Crüe-ra nem maradt ideje, valamint olyan televíziós show-kban szerepeltette, melyek szerintük komolyan ártottak Tommy Lee és a Mötley Crüe imidzsének.

Mára viszont Tommy Lee jobb belátásra tért, és egy újabb nyilatkozatban tudatta, hogy sikerült a problémáit megbeszélnie csapattársaival, Nikki Sixx, Vince Neil és Mick Mars tagokkal, így nem lép ki a zenekarból, továbbra is velük együtt folytatja.

"A Mötley Crüe alapító tagja vagyok. Próbáltam több alkalommal is találkozni a zenekari társaimmal, eddig nem sok sikerrel, de már tudomásukra hoztam, hogy nem kívánok abból a csapatból kiszállni, aminek 25 éve a részese vagyok" - állt a mai nyilatkozatban.

"Elég kellemetlen számomra, hogy jelenleg a menedzserem ellen folyamatban levő peres eljárás miatt külön utakon kell járnunk, és nem tudunk együtt dolgozni. Nagyon remélem, hogy mihamarabb rendezni tudjuk magunk közt ezt az ügyet" - zárta rövidre a dobos.