Tommy Lee kilépett a Mötley Crüe-ból

Vágólapra másolva!
Tommy Lee megelégelte a Mötley Crüe körüli állandó vitákat és tegnap este menedzsmentjén keresztül közölte, hogy nem kíván tovább együtt dolgozni régi csapattársaival és kiszáll a zenekarból. Döntése mögött az a per áll, amit zenésztársai Lee menedzsere ellen indítottak, akik szerint sokkal sikeresebb lett volna a Mötley Crüe, ha annyi külön szereplést nem szerveztek volna Lee-nek.
Vágólapra másolva!

A Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee hivatalosan is kilépett zenekarából - adta hírül szerda este a rock sztár menedzsmentje a Blabbermouth portálon keresztül.

A sajtószóvivő azt is tudatta, hogy "már tájékoztatták a döntésről a zenekar tagjai közül Sixx-et és Marst, valamint a Mötley Crüe Inc. tulajdonostársait, akik tudomásul vették Lee döntését." Tommy Lee elhatározása mögött az a peres eljárás áll, amely során zenésztársai Lee menedzserét, Carl Stubnert azzal vádolták, hogy Tommy Lee-t a zenekar újraegyesülési tervei alatt olyan kötelezettségekkel terhelték, aminek köszönhetően egyrészt a zenész több Mötley Crüe-s feladatát nem tudta ellátni, valamint szerintük olyan szereplésekbe is belement, melyek leginkább ártottak a zenekar imidzsének. Mint ismeretes, Tommy Lee az elmúlt egy évben több valóság show főszereplője volt, amelyekben sokak szerint viccet csinált magából. Zenekara ezt nem nézte túl jó szemmel, sem azt, hogy mindez egy időbe esett a csapat újraéledésével és szerintük a róluk kialakult képbe nagyon nem fért bele Tommy televíziós szereplése. A Mötley Crüe persze mindezért Carl Stubner menedzsert okolta, és időközben polgári pert is indított ellene, méghozzá 10 millió angol fontnak megfelelő összeget követelve a menedzsertől.

Tommy a per elindultával már elég dühösen nyilatkozott zenésztársai döntéséről. Ügyvédje, Barbara Berkowitz pedig nyomatékosította, hogy ügyfele nem túlságosan örül a jogi lépéseknek: "Tommy Lee-t se nem tájékoztatták, sem hivatalosan nem vonták be ebbe a peres eljárásba. Lee semmilyen pert nem indított jelenlegi személyes menedzsere ellen. Mindemellett Lee szerencsésnek érzi magát, hogy részt vehetett a Mötley reunion turnéjában, akárcsak minden lehetőségben, ami a Mötley Crüe-n kívül megadatott neki az elmúlt esztendőkben. Az viszont nagyon sajnálatos tény szerintünk, hogy a többi zenekari tag abban a hitben élt, hogy még több pénzt kereshetett volna ezzel a projekttel, ha Lee még nagyobb szerepet fordított volna arra a zenekarra, amelyet 1980-ban vele együtt alapítottak" - hangzott akkor el ügyvédje tolmácsolásában.

Tommy Lee további terveiről még nem tudni semmit. A Mötley Crüe szólóban legsikeresebb tagjaként nincs is mitől félnie, hiszen állandó sajtófigyelemnek örvendhet, amit persze leginkább önmagának köszönhet. Elég csak a pár napja, az MTV VMA díjkiosztó gáláján tanúsított viselkedésre gondolni, ahol nyilvánosan összeverekedett volt párja, Pamela Anderson másik férjével, Kid Rockkal, ami után a partyn kívül volt kénytelen élvezni az estét.