Kaszinóban énekelne Britney

Vágólapra másolva!
Britney Spears mostanában azon töri a fejét, hogy elvállaljon-e egy hosszú távú szerződést egy Las Vegas-i kaszinóval. Ezzel az énekesnő Céline Dion magaslatába emelkedhetne, aki szintén a bűnös város egyik rezidense.
Vágólapra másolva!

Britneyt mostanában azzal keresték meg, hogy több héten át egyhuzamban csak Las Vegas egyik előkelő kaszinójában lépjen fel és készítsen saját show-t. "Találkoztam Britneyvel, a menedzserével és az ügyvédeivel, és azon dolgozunk, hogy 2007-2008-ban néhány hétre idehozzuk a Stripre" - mondja Jack Wishna, a megbízó és a díva közötti közvetítő. Az általa említett Strip egyébként a Las Vegas Boulevard egy csaknem hét kilométeres déli szakasza, mely a legnagyobb hoteleknek és kaszinóknak ad otthont, valamint itt tartják a világ valószínűleg legfényesebb szilveszteri mulatságát is.

Wishna ugyan nem árulta el, hogy pontosan ki a megbízója, azt azonban elmondta, hogy még a Stripen is az egyik legnagyobb kaszinóról van szó. "A szóban forgó hely egy igazán nagy nevet keres, aki a szórakoztatás egy újabb fokát honosítaná meg náluk, és erre Britney biztosíték lehetne" - mondja az ügynök. A megkeresésre az énekesnő menedzsmentje még nem reagált, habár kézenfekvőnek tűnne az együttműködés, hiszen a sztár jelenleg Dél-Kaliforniában lakik, épp egy rövid repülőútnyira, így születendő gyermekétől és férjétől sem kellene elszakadnia.

Jelenleg egyébként a 23 éves kismama születendő babájával van elfoglalva, illetve azzal, hogy milyen nevet adjon neki. Legújabb ötlete, hogy Londonnak fogja hívni gyermekét, ha fiú lesz, lányként pedig az Addison Shye névre keresztelné. Mindemellett azért gondol karrierjére is, és ráérős óráit malibui magánstúdiójában tölti, hogy új albumának felvételein dolgozzon, melyről azonban bővebb információkat még nem lehet tudni.