Válságban a Beckham házaspár

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham - alias Posh Spice - kedden kiadott nyilatkozatában kijelentette: nem fogja hagyni, hogy az angol válogatott csapatkapitányával, David Beckhammel kötött házasságát tönkretegyék a férjéről és annak korábbi asszisztenséről felröppent pikáns pletykák.
Vágólapra másolva!

A Beckham házaspár - Nagy-Britannia első számú álompárja - viharos médiabotrány célpontjává vált, miután az egyik angol bulvárlapban olyan szexuális utalásokat tartalmazó szöveges üzenetek jelentek meg, melyeket állítólag David Beckham és jelenlegi asszisztense váltott egymással.

A 26 éves Rebecca Loos azóta dolgozik Beckhamnek, mióta a futballcsillag tavaly szeptemberben Spanyolországba költözött, hogy a Real Madrid csapatát erősítse.

Victoria Beckham az állítólagos bizonyítékokra reagálva azt nyilatkozta, hogy biztos benne: a kapcsolatukat ez az incidens nem fogja tönkretenni.

"Már sokkal nehezebb dolgokon is túljutottunk együtt, biztos vagyok benne, hogy ezen is túl leszünk valahogy" - jelentette ki az énekesnő.

A pár egyébként nagyon boldognak tűnik, a bulvársajtó épp a botrányt megelőzően közölt fényképeket franciaországi síelésükről, melyeken két fiukkal együtt harmonikus, kiegyensúlyozott családnak látszanak

A házaspár Diana hercegnő tragikus halála óta uralja a bulvárlapok címlapjait, szinte egyetlen nap sem telik el úgy, hogy Victoria ne szerepelne valamelyik divatmagazin első oldalán.

David Beckham pedig annyira ünnepelt sztár a szigetországban, hogy még új frizuráját is címoldalon kommentálja a sajtó.

Forrás: [origo]
Itt még maradéktalanul boldognak látszanak

Az első pletykák tavaly szeptemberben láttak napvilágot, mikor David a Real Madridhoz igazolt a Manchester Unitedből. Victoria nem követte férjét Spanyolországba, mivel tovább akarta építeni karrierjét Angliában, és a gyermekeivel is együtt kívánt maradni.

David Beckham a múlt héten tett nyilatkozatában nevetségesnek nevezte az esetleges félrelépéséről szóló híreket, elmondása szerint nagyon boldog házasságban él.

Ennek ellenére a brit lapok oldalakon keresztül részletezik állítólagos kapcsolatát asszisztensével. A futballsztárt tavaly szeptemberben lencsevégre is kapták, amint Rebecca Loost ölelgeti egy madridi szórakozóhelyen.

A Sun, a Mirror és az Express lapok hosszasan értekeznek Loos kielégíthetetlen szexuális étvágyáról és kicsapongó életmódjáról, míg a Daily Mail egyértelműen Victoriát és Davidet okolja jelenlegi problémáik miatt.

"Ez a tönkrement kapcsolat tökéletesen megtestesíti azt, ami olyan visszataszító a modern Angliában, Victoria és David Beckham megérdemlik egymás nyomorúságát" - fakadt ki a Mail sportkommentátora.

"Nemcsak hogy hihetetlenül buták mind a ketten, még büszkék is erre, és eltökélten hirdetik hiúságukat azon fiatalok előtt, akik bálványként tisztelik őket" - olvasható a Daily Mailben.