Vallásos sztárok térítik a kollégákat

Vágólapra másolva!
Missy nem követi a kabbala útmutatásait: mikor Madonna megpróbálta meggyőzni őt, nemet mondott neki. A pop királynőjétől nem fél, de anyukájától igen.
Vágólapra másolva!

A 33 éves rappernő arról nyilatkozott a napokban a Female First című lapnak, hogy kénytelen volt visszautasítani Madonna ajándékát. A pop nagyasszonya az újonnan választott vallásának szimbólumát, a vörös karkötőt adta át Elliottnak, ám ő nem fogadta el, keresztény nevelésére hivatkozva. A karperecet olyan neves popsztárok és színésznők viselik még, mint Britney vagy Demi Moore.

"Kedvelem Madonnát. Mikor egy reklámkampányt forgattuk, akkor barátkoztunk össze. Ő mutatta be nekem a kabbalát, majd adott nekem egy vörös karkötőt. Én viszont keresztény vagyok, ezért nem is csatlakoztam hozzá. Ennek ellenére jó a kapcsolatunk" - nyilatkozta Missy, aki azt is bevallotta, hogy anyukája igen csúnyán összeszidta dalainak szövege miatt: mint tudjuk, a művésznő nem az operett műfajában nyomul. Az önmagát kereszténynek valló Elliott a vibrátorokról is énekel többek közt, így az anyuka szerint ezek a nóták durvák és visszataszítóak.

"Anyu igen vallásos, és néha felhív, hogy letoljon a dalok miatt. A templomban nem is mondhatja az embereknek, hogy menjenek megvenni a lemezemet, mert a szövegeim túl nyersek" - sóhajtozta Missy.

Nem csak Madonna próbálja téríteni a kollégákat: tavaly októberben arról cikkezett a külföldi szaksajtó, hogy Prince beállt a Jehova tanúinak sorába, és szomszédjait zargatta, hogy az általa vélt helyes útra terelje őket. Az énekes végül - miután az egyik lakó a rendőrséget is felkereste - felhagyott a térítéssel, és Hongkongba utazott, hogy részt vegyen egy nagyszabású ünnepségen.