Nem eladó a Born to Be Wild

Vágólapra másolva!
A dal szerzői nem szeretnék, ha a slágerhez bármi köze lenne Paris Hiltonnak, aki dúsgazdag felmenőin kívül országjáró valóságshow-járól ismert az Egyesült Államokban.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Paris Hilton

A Steppenwolf együttes nem járul hozzá, hogy a zenei karrierre vágyó Paris Hilton elkészítse a Born to Be Wild című számuk legújabb feldolgozását. A kanadai zenekar énekese, John Kay elmondta, hogy a Hilton hotellánc örököse személyesen kereste meg őt, hogy engedélyezze a hatvanas években a motorosok himnuszává vált dal újbóli kiadását, de hiába. "Van néhány dolog, ahová nem alacsonyodik le egy rocker, ez például pont egy ilyen eset" - mondta John Kay.

A zenész döntéshez hozzájárulhatott, hogy Paris Hilton vagyonos családja mellett főként botrányairól ismert. Hiltont az amerikaiak a fiatal nő egyik szeretkezését ábrázoló, interneten terjesztett videofelvételről és a Simple Life című realityből ismerik.

A Fox TV műsorában a multimilliomos szereplőnek a csillogó szórakozóhelyek és butikok világa után egy vidéki gazdaság életében kellett eligazodnia, és heteket együtt tölteni egy farmercsaláddal.