Janet melléért félmillió dollárt fizethet a CBS

Vágólapra másolva!
Akár 550 ezer dolláros bírságot is kiszabhatnak a CBS-nek azért, mert a Super Bowl szünetében mutatták, amint Janet Jackson megvillantja egyik mellét.
Vágólapra másolva!

A hír egy bennfentestől ered: az FCC, a Szövetségi Kommunikációs Tanács egyik tagja szerint akár félmillió dolláros bírság is kiszabható a kiemelkedő nézettségű sávban bemutatott "részleges meztelenkedésért". A CBS-hez húsz televíziós csatorna tartozik, és ezek mindegyike megkaphatja a maximálisan kiszabható pénzbírságot, ami jelen esetben 27 ezer 500 dollár.

Forrás: EPA

"Botrányos" és korrekt fotók: klikk a képre!

Most arra várnak az ügyben érintettek, hogy a tanács meghozza döntését. A tanácstagok a következő hetekben összeülnek, és ez az incidens is napirendi pont lehet. David Fiske, az FCC szóvivője nem kívánt reagálni a hírre, de az Associated Press faggatózására sem érkezett érdemi válasz a CBS-től.

Janet Jackson-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/013/527

Mint ismeretes, februárban, az amerikaifutball döntőjében, Houstonban (Texas) lépett színpadra Justin Timberlake és Janet Jackson, hogy látványos show-val, dallal szórakoztassa a helyszínen lévő tízezreket és a tévék előtt gubbasztó tízmilliókat. A szórakoztatás aztán olyan jól sikerült, hogy a fél világ erről az esetről beszélt egy héten át. A prűd Amerika riadtan, szörnyülködve nézte végig, amint Janet egyik keble - mintegy véletlenül - kibuggyan a feszes ruhából, miközben Európában az emberek pusztán mosolyogtak az eseten.