A Jacksonok lettek április bolondjai

Vágólapra másolva!
Rájár a rúd a Jackson-dinasztiára: a pedofíliával vádolt, egyre zavarodottabb Michael és a Super Bowl döntőn fedetlen keblét mutogató Janet lett Amerikában Április bolondja. Bush elnök csak a tizedik a sorban.
Vágólapra másolva!

Ez már a második év, mikor Michael Jackson megszerzi a kétségkívül megtisztelő Április bolondja címet. A New York-i közvélemény-kutatási adatok szerint ő idén toronymagasan lett első, és tavaly is sikerült elvinnie a pálmát: akkor is botrány volt körülötte. Emlékezetes, hogy Jacko egy berlini szálloda ablakán lógatta ki letakart fejű kisgyermekét, az utcán várakozó fotósok és rajongók őszinte megdöbbenésére.

A Super Bowl szünetében fellépő Janet, kinek keble "véletlenül" láthatóvá vált százmilliók számára, 70 százalékot szerzett, míg bátyja 77 százalékot zsebelt be. A kutatáson több névre is lehetett szavazni, így kaphatott Britney Spears 69 százalékot - ugyanis a voksolók úgy vélték, hogy januári villámesküvője, 55 órás házassága egyértelműen "bolondos dolog" volt.

Az eredmények szerint az Egyesült Államok elnökét is sokan őrültnek tartják, de George W. Bush csak a tizedik helyet csípte meg.