Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Posh Spice örül a harmadik helynek

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham, ismertebb nevén Posh Spice igazi sikerként könyvelte el, hogy legújabb, szólóban kiadott kislemeze a brit kislemezeladási lista harmadik helyéig kúszott. A Spice Girls lányegyüttes egykori tagja tisztában van azzal, hogy alig néhányan hittek a visszatérésében, ám azt reméli, hogy ezzel az eredménnyel végre újraindíthatja popkarrierjét.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
David és Victoria Beckham

Victoria Beckham nagyon boldog, hogy sikerült felkapaszkodnia a brit kislemez eladási lista harmadik helyéig.

Az egykori Spice Girl új, a Let Your Head Go és a This Groove című dalait tartalmazó dupla kislemezét Gary Jules Mad World című slágere, valamint Ozzy és Kelly Osbourne duettje, a Changes előzi meg, de Victoria a harmadik helyezést is jelentősnek tartja popkarrierje újraindítása szempontjából.

"Boldog és elégedett vagyok. Egy listavezető dal már nem tenne engem híresebbé, ugyanakkor nagyon jó érzés, hogy ekkora sikert ért el a lemez" - mondta Victoria Beckham, aki értékeli a róla megjelent negatív kritikákat is: "Ez volt az első alkalom, hogy nem nyomasztott az, hogy mindenképp sikeresnek kell lennem, hiszen mindenki más azt gondolta, nagy bukás lesz."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről