Britney Spears Ozzynál tölti a karácsonyt

Vágólapra másolva!
Karácsony éjjelén többek között a dallasi szőke Jessica Simpson, Mike Myers, az Austin Powers sztárja és Britney Spears bukkan fel a brit MTV-n, Ozzy Osbourne és családja reality showjában.
Vágólapra másolva!

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori énekese már jó ideje az MTV brit zenei csatornán látható Az Osbourne család című reality show-jával tartja magát az érdeklődés középpontjában.

A meglepetés természetesen az ünnepek alatt sem marad el. A karácsony éjjelén sugárzott, Osbourne Family Christmas (Az Osbourne család karácsonya) című karácsonyi extra kiadásban a rocker még a Winter Wonderland-et is elénekeli Jessica Simpsonnal, a 23 éves dallasi popénekesnővel.

A relaity műfajától kissé szokatlan módon még Ozzy motorbalesete előtt rögzített műsorban Britney Spears és Mike Myers, az Austin Powers sztárja is felbukkan majd. Kelly - akinek apjával közös, Changes című duettje közvetlenül megjelenése után a slágerlisták élére került - ebben az adásban is dalra fakad. Ezúttal a Have Yourself A Merry Little Christmas című slágert adja elő.

"Talán meglepő, de Osbourne-ék nagyon hagyománytisztelőek. Karácsonyi műsorukkal mi is egy rég elfeledett hagyományt szeretnénk feléleszteni. Lesz itt minden - vagy 20 tonna műhó, a tavon korcsolyázó manók, rénszarvas, Britney Spears és végül, de nem utolsósorban Tracy Morgan télapónak öltözve" - nyilatkozta Lois Curren, az MTV szóvivője.