Bon Jovi-koncert az interneten

Vágólapra másolva!
A húsz éve nagy sikerrel működő, amerikai Bon Jovi együttes szombaton, keleti parti idő szerint este nyolckor Atlantic Cityben lép fel. A hír eddig nem hozza lázba a hazai rajongókat, de az már talán csábítóbb, hogy a hálón élőben nézhetik és hallgathatják kedvenceiket.
Vágólapra másolva!

Az 1983-ban startolt, New Jerseyből indult banda szombat este - helyi idő szerint nyolckor, hazai órák szerint éjjel kettőkor - lép fel a kedvenc államukban található Borgata Hotel Casinóban. A november 15-én sugárzott koncertet három formában is nézhetik, hallhatják az igazán elszánt hívek a www.samsungusa.com oldalra kattintva. Az elmúlt évek legtöbb lemezt eladott rockzenekara a This left feels right című válogatáslemezük számait fogják játszani főképp, így minden bizonnyal elhangzanak majd klasszikusnak számító dalok is.

"Cégünk megtisztelve érzi magát, hogy együtt dolgozhat minden idők egyik legnagyobb rockegyüttesével, a Bon Jovival, amely csapat úttörőnek számít a zenekiadás egyik teljesen új ágában, az interneten történő zenehallgatás és lemezvásárlás tekintetében" - lelkendezett Peter Weedfald, a Samsung America stratégiai marketing osztályának igazgatóhelyettese.

Bon Jovi hasonlóan vidáman és udvariasan nyilatkozott az internetes bulival kapcsolatban: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Samsung partnerei lehetünk. Mi mindig újabb és egyre kreatívabb megoldások után kutattunk, hogy eljuttassuk a zenénket a minket kedvelő emberekhez."

A Bon Jovi számít korunk egyik legnagyobb, aktív zenekarának: az együttes honlapjának adatai szerint 100 millió lemezt adtak el eddig, 2100 koncertjük volt 47 országban, és közben 32 millió néző látta őket élőben. A This left feels right tizenkét, már ismert dalt tartalmaz - ám minden egyes, nagy sikerek számító nótát újrakevert a csapat.