Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy Victoria Beckhamnek kezd elege lenni a spanyolországi létből. A volt Spice Girl egyre nyűgösebb, és bár a páros tagadja, egyre több újság cikkezik arról, hogy valami gond van a házassággal - vagy épp a jelenlegi tartózkodási hellyel.
Vágólapra másolva!

Tegnap a Beckham házaspár még arról tájékoztatta a spanyol sajtót, hogy "semmiféle alapja nincs a megromlott házasságról szóló cikkeknek", és azt is közölték, hogy Madriddal az egyetlen probléma, hogy "igen nehéz az igényeknek megfelelő házat találni". Ennek ellenére a brit The Daily Mirorr tudni véli, hogy Posh Spice mihamarabb haza szeretne térni Londonba, s ebben a témában meg is szólaltatja az énekesnő egyik barátnőjét: "Számára Madrid nem jelent semmi különöset, mivel ő nem beszél spanyolul. A spanyol ételeket sem szereti, és a helyi szokásokat is nehezen szokja meg, ilyen például az éjszakai életmód."

A Real Madrid futballistája és családja jelenleg a madridi, Santo Mauro nevű, ötcsillagos szállóban lakik, de a jelek szerint az énekesnő szíve szerint inkább visszaköltözne Hertfordshire-be, ahol a Beckham család egy 6,5 millió eurót érő kúria tulajdonosa. Victoria szülei és testvére is az impozáns ház közelében laknak, így nem meglepő, hogy a popsztár visszavágyik sikerei színhelyére.