Lydon szerint Kelly Osbourne nem tartozik közéjük

Vágólapra másolva!
A Sex Pistols punkzenekar egykori frontembere egyik nyilatkozatában leszólta a zenéléssel kacérkodó Kelly Osbourne-t. Szerinte a Black Sabbath egykori énekese, Ozzy Osbourne lánya, nem több egy pufi kislánynál.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Az Osbourne család

Az egykori Sex Pistols frontembere, Johnny Lydon leszólta a szintén zenész Ozzy Osbourne egyik csemetéjét, Kellyt, mert szerinte az nem több egy kövérkés kislánynál.

A sztár azért neheztel Ozzy Osbourne, az egykori Black Sabbath frontembere lányára, mert punk zenészként próbálja eladni magát. Lydon, aki a Sex Pistols zenekarral kezdte karrierjét annak idején a 70-es években a punk a mozgalom kellős közepén, így nyilatkozott Kellyről: "Kelly Osbourne, szegény kislány! Nála abban merül ki a lázadás, hogy azt hajtogatja, hogy 'punk vagyok'. Nos, ki kell, hogy ábrándítsam, mert semmi köze a punk stílushoz. Kelly nem több mint egy pufi kislány. Olyan, mint egy zsíros bödön."

Kelly Shut Up címmel nemrégiben adta ki első nagylemezét, amelyen a címadó dal mellett olyan számok találhatóak, mint például a nem kevésbé beszédes című Come Dig Me Out - amelyeket Robbie Williams európai koncertkörútjának jó néhány állomásán személyesen is prezentált. Az ő együttese volt ugyanis a pop fenegyerekeként aposztrofált Robbie előzenekara.

Egy másik alkalommal apja, Ozzy Osbourne énekelt vele duettet, méghozzá egy egykori Black Sabbath-számot, a Changes-t. A feldolgozás Ozzy legújabb albumán lesz hallható majd. Az eset pikantériája, ahogy Ozzy igyekezett elébe menni az eseményeknek: "Ha bárki, akár egyetlen kib...ott szóval is kritizálja a lányomat, azonnal helyreigazítom egy baseballütővel" - nyilatkozta.